fbpx
Created with Sketch.

Future Leaders by Capasearch

Future leaders är en del av Capasearch , ett företag som brinner för det moderna ledarskapet i den ständiga jakten efter  talanger med kompetenser som krävs för att leda organisationer idag och i framtiden.

Vi vill liksom Capasearch vara med och utveckla det moderna ledarskapet. Vårt gemensamma mål är att få företag och människor att utvecklas. Future Leaders gör detta genom att föra över det goda ledarskapet till nästa generation. På så vis växer företag och människor.

 

Precis som när vi rekryterar seniora moderna ledare identifierar vi samma skärpa och ledarpotential hos young professionals. Vi vet vad som krävs för att fylla ledarkostymen både idag och i framtiden.

Vi är en del av Capacentkoncernen som, vid sidan av annonseringsrekrytering och search, erbjuder management consulting, interimslösningar och ledarskapscoaching. Tillsammans erbjuder vi ett helhetserbjudande i allt från att sätta strategier till att genomföra förändringar. Med all kompetens vi har inom koncernen får vi både företag och människor att växa.

 

För mer information om:

Capasearch, besök capasearch.se

Capacent, besök capacent.se

Capacify, besök capacify.se

SÅ HITTAR VI FRAMTIDENS LEDARE

- Vi träffas och pratar om rollen, förväntningar, dig som ledare och organisationen som helhet.

- När vi är överens bygger vi ihop en rekryteringsannons som sticker ut i mängden. Vi sprider den i vårt nätverk – ett nätverk som vi bygger genom vår egen marknadsföring. Självklart hittar du annonsen på de sociala plattformarna där young professionals finns.

- Redan i första samtalet med kandidater pratar vi om ledarskap och förväntningar för att säkerställa att det kan finnas med bra matchning.

- Sen följer traditionella rekryteringsprocessen: telefonintervjuer, tester, djupintervjuer, referenstagning osv.

- En framtida ledare är född!